Remconijssen.nl
Hoofdcategorie: Kluswijs

KlusWijs Asten Heusden is aan het verbouwen geslagen

Het is u wellicht niet ontgaan dat de KlusWijs bouwmarkt van Carl en Alex Maas zelf ook aan het verbouwen geslagen is. Het huidige interieur van de doe-het-zelf winkel, met de daarbij behorende assortimenten, is toe aan een nieuwe strategie en een eigentijdse “look & feel”. Alle onderdelen van deze nieuwe aanpak staan in het teken van rust, duidelijkheid, onderscheid, inspiratie en informatie. 

Carl vertelt: “inmiddels zijn we bijna 15 jaar gevestigd in Asten Heusden en vieren we in 2016 ons 5 jarig jubileum als KlusWijs bouwmarkt. Dit gaat natuurlijk uitgebreid gevierd worden, maar nu wordt de winkel eerst opnieuw ingericht en vieren we binnenkort de opening van onze hernieuwde en moderne bouwmarkt. Momenteel zijn we in de voorbereiding van een spectaculaire openingsactie, waar we binnenkort meer informatie over hebben.”

Momenteel is het KlusWijs team samen met hun leveranciers begonnen met de stellingen op de juiste plek te zetten en worden de bestaande assortimenten uitgebreid, omdat de stellingen iets hoger zullen worden. Het overzicht in de winkel zal echter niet verloren gaan. Alex vervolgt: “de bestaande assortimenten zullen worden uitgebreid, waarbij de huidige kwalitatief hoogwaardige producten niet verloren zullen gaan. Ook de service en het vakkundige personeel blijven uiteraard gehandhaafd.” 

KlusWijs telt momenteel 34 vestigingen in Nederland en is sinds het ontstaan in 2011 daarmee de snelst groeiende doe-het-zelf keten van ons land. Alle vestigingen worden gerund door zelfstandige ondernemers. Binnen de assortimenten van KlusWijs speelt met name ook de aanwezigheid van het KlusWijs huismerk een grote rol. De KlusWijs huismerken worden geproduceerd door vooraanstaande merkfabrikanten, dus kwalitatief zijn ze minimaal gelijk aan het bekende A-merk. Prijstechnisch liggen de huismerken echter zomaar 20% tot zelfs 50% onder de A-merken. Belangrijke assortimenten onder het KlusWijs huismerk zijn verf, deurbeslag, tuingereedschappen en ijzerwaren. 

Uiteraard blijft de bouwmarkt, gedurende de verbouwing, gewoon open! Over niet al te lange tijd zal er weer een frisse bouwmarkt staan met verrassende assortimenten, die volledig zijn toegesneden op de consumentvraag van deze tijd.