Heropening KlusWijs Asten Heusden

Na een fixe verbouwing, is het dan zover. De KlusWijs bouwmarkt aan de Voorste Heusden is omgebouwd naar een volwaardige moderne bouwmarkt, welke klaar is voor de toekomst. Een schitterend eindresultaat, waar het KlusWijs team zichtbaar trots op is. 

Carl Maas vertelt: "het was een hele kluif en het was stevig doorpoten, maar het is gelukt. We zijn bijzonder blij met het eindresultaat, het is een schitterende bouwmarkt geworden". De metamorfose van de bouwmarkt is groot. De winkel heeft haar lage stellingen opgehoogd naar 170 cm hoge stellingen, waarbij het overzicht van de winkel niet verloren is gegaan. Tevens zijn er diverse sfeerbeelden aangebracht in de winkel, waardoor het geheel overzichtelijk, sfeervol en vrouwvriendelijk is geworden, zonder concessies te doen in de compleetheid van het assortiment. Sterker nog…… het assortiment is verder verdiept en uitgebreid! 

De heropening zal op 28, 29 en 30 april aanstaande gevierd worden. De openginsactie staat in het teken van een BTW vrije actie, met daaromheen een aantal spectaculaire aanbiedingen! Er zal veel te doen zijn in en rondom de winkel. Houd daarom uw brievenbus in de gaten! De openingsfolder valt binnenkort op uw deurmat! 

"Nu de verbouwing is afgerond kunnen we ons weer volop storten op de verkoop en het advies aan onze klanten", gaat Alex verder, wat dat betreft past KlusWijs prima in ons DNA. Mensen maken het verschil is namelijk het credo van de formule en daar zijn ook wij steevast van overtuigd.” 

Kortom; KlusWijs Asten Heusden is er klaar voor! Een compleet gemoderniseerde winkel, met mooie en vooral kwalitatief goede assortimenten. Kom gezellig langs tijdens de openingsdagen en geniet van spectaculaire kortingen en aanbiedingen. We horen graag wat u van de winkel vindt!