Wie zijn wij

Welkom bij Kluswijs DHZ & Bouwmaterialen Asten-Heusden

Sinds 2001 is onze winkel al een begrip in regio Asten / Someren en staan wij klaar om in uw bouw en kluswensen te voorzien. Onze bouwmarkt heeft in de afgelopen jaren de naam opgebouwd een complete bouwmarkt te zijn. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Dat blijkt niet alleen uit het assortiment op verkoopgebied, maar ook uit de service.

Of u nu een professionele bouwer of enthousiaste klusser bent, uw werk wilt u zo goed mogelijk afleveren. Bij ons kunt u nog gewoon één schroefje kopen. Kluswijs Asten-Heusden levert alles wat u nodig heeft om een huis te bouwen of te verbouwen. Alles vanaf de fundering tot aan de nok. Grote partijen van bijvoorbeeld big bag’s, stenen en dakpannen worden thuis bezorgd. Al met al kunnen we stellen dat een klant bij ons op zijn gemak is bij de aankoop van zijn product.

Een team van vaste medewerkers staat garant voor een deskundig advies en een optimale klantgerichte service. We mogen spreken van een gemoedelijke werksfeer en een gezond bedrijf. Kom gerust een keer in onze winkel langs en ontdek ons veelzijdige assortiment.

De koffie staat klaar!

Pand Kluswijs (opening) Alex & Carl Maas

VAKKUNDIG

U kunt als ervaren of onervaren doe-het-zelver of als professional uitstekend bij KlusWijs terecht en geheel zelfstandig aan de slag. U vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Mocht u echter toch behoefte hebben aan advies, dan is bij KlusWijs alle kennis in huis om u goed te helpen. Bovendien is er de zogenaamde “Kluscoach” met korte uitleg over productkeuze of het succesvol uitvoeren van een klus. (deze is te vinden op de www.kluswijs.nl). Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. Wij adviseren u graag welk product het beste bij u en bij de klus past. Zo weet u zeker dat u met de juiste producten aan de klus begint.

VERTROUWD

U kunt voor al uw bouwaankopen en doe-het-zelf artikelen gewoon terecht op uw vertrouwde adres, waar u al gewend bent. U kunt rekenen op een eerlijk advies in combinatie met de nodige service. We proberen waar te maken wat we beloven. Persoonlijke aandacht staat bij KlusWijs hoog in het vaandel, in combinatie met de kennis van uw situatie. De KlusWijs-ondernemer kent zijn klanten en zijn gebied, en weet dus ook welk gereedschap u bijvoorbeeld nodig heeft in uw woning. U koopt daarom bij KlusWijs op een zeer vertrouwd adres.

VOORDELIG

De inkopers van KlusWijs kijken waar nodig over de grenzen heen en kopen de beste producten voor scherpe prijzen in. Daar gaan de klanten rechtstreeks van profiteren. Bovendien kunt u met de Kluspas van KlusWijs sparen voor veel voordeel. U spaart maar liefst 5 procent korting op al uw aankopen. Groot voordeel wordt ook behaald op de huismerken van KlusWijs. Zo is er een complete verflijn, ook op de mengmachine, waarbij de kwaliteit de bekende A-merken overstijgt en de prijs juist ver onder de A-merken ligt. Deze producten worden zowel aangeboden aan de zzp’er als aan de consument’.  

Service

KlusWijs Asten-Heusden biedt natuurlijk niet alleen producten voor uw doe-het-zelf klus, we helpen u ook graag een eind op weg. Hiervoor hebben we een zeer uitgebreid dienstenpakket. Vraag naar de voorwaarden in de winkel!

Retour

KlusWijs Asten-Heusden biedt u de mogelijkheid om uw aankoop te ruilen binnen 14 dagen op vertoon van kassabon, mits in originele en onbeschadigde verpakking. Uitgezonderd aanbiedingen en speciale bestellingen.

Bezorgen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Geen nood, want wij bezorgen het keurig bij u thuis. Informeer naar de tarieven in onze winkel.

Garantie

Is er onverhoopt iets mis met uw aankoop? KlusWijs Asten-Heusden doet er alles aan om dit samen met u naar tevredenheid op te lossen. Ook als de garantietermijn is verstreken, kunt u bij ons terecht voor service en nazorg.

Aanhangwagen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Als u uw aankoop toch op dat moment wilt meenemen dan kunt u gratis gebruikmaken van één van onze open of gesloten aanhangwagens voor licht en zwaar transport. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden in onze winkel.

Kasten op maat

Bij KlusWijs Asten-Heusden kunt u een volledig op maat gemaakte kast bestellen, en laten inbouwen! Deze worden gebouwd met het systeem van Garobe. Lees meer over kasten op maat!

Sleutelservice

Sleutel afgebroken of een huissleutel bij laten maken? Onze sleutelservice lost het op. Klaar terwijl u wacht. Daarnaast kunt u bij ons naambordjes bestellen en deze zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Verfmengen

Op zoek naar een speciale kleur? Bij KlusWijs Asten-Heusden kunnen we maar liefst 50.000 verschillende kleuren mengen. Dus ook de kleur die u wenst. En natuurlijk krijgt u altijd deskundig advies over het gebruik van de verf en de bijbehorende verfbenodigdheden. Lees meer over onze verf!

Zaagservice

Laat uw plaatmateriaal op maat zagen. Afhankelijk van het plaatmateriaal en de hoeveelheid doen wij dit gratis voor u en is het klaar terwijl u wacht. Lees meer over onze zaagservice!

Assortiment

Wij bieden een groot assortiment aan producten zowel voor de hobbyklusser als voor de professional.

Een greep uit onze merken:

 • Bosch
 • Black & Decker
 • Ferm
 • Makita
 • Metabo
 • Skandia
 • Stanley
 • Knipex
 • Bacho
 • Flexa
 • Histor
 • CWS
 • Rambo
 • Wijzonol
 • HG
 • St Marc
 • Gevavi
 • Wortec
 • Elten

Maar ook: Tafelzeil, transport, aanhanger verhuur, alles voor in de tuin, een uitgebreide sleutelservice en nog veel meer.

Bouwmaterialen

Begint u met bouwen? Wij kunnen de bouwmaterialen leveren die u nodig heeft. Door onze specialisatie in bouwmaterialen heeft u een zeer uitgebreid assortiment tot uw beschikking. Grote of kleine aantallen zijn geen probleem. Indien nodig leveren wij op de dag dat u de producten nodig heeft, zodat u zelf geen grote hoeveelheden op hoeft te slaan.

Kasten op maat

Of u nu rechte of schuine wanden heeft, voor elke vorm van uw kamer is de perfecte opbergoplossing te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-close systeem en in precies die kleur en stijl die u zoekt. Een inloopkast is prachtig, maar moeilijk op een mooie manier in te bouwen. De Garobe inloopkasten kunt u geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en veel Interieur kasten zijn snel en voordelig te maken. Geen schroeven meer in de muur!

Op eigen werkplaats kunnen we in een handomdraai de kast maken die jij voor ogen hebt. Door eigen machine's in de werkplaats is de kast indien nodig 's morgens besteld en 's avonds in huis. Handig voor in de werkplaats of garage.

Wij leveren kasten van o.a. Stanley, DSH en Garobe.

Heeft u zelf een idee voor een kast?

Kom zeker eens bij ons binnen om uw idee en de uitvoering daarvan te bespreken. Er is altijd wel iets dat perfect bij uw smaak past.

Hout- en plaatmateriaal

Als u een kastje, plank, sokkel, hekwerk, wandmeubel, radiatorbekleding of i.d. wilt maken, kunt u met uw eigen tekening of schets langskomen. Nadat we de tekening met u hebben besproken, zagen wij alles op maat en zetten het indien gevraagd voor u in elkaar. Zo weet uzeker dat uw materialen de perfecte afmeting hebben.

Het hout wordt gezaagd terwijl u wacht, maar u kunt ook een bestelling plaatsen en het later afhalen. Wij kunnen uw (plaat)materiaal op maat maken in onze professionele zagerij. Ook onder een hoek tot 45° zagen is geen probleem. Daarnaast beschikken we over een diktebank om aan iedere mogelijke “maatwens” te kunnen voldoen.

U kunt kiezen uit een groot assortiment verschillende materialen en maatvoeringen. We hebben onder andere, mdf, multiplex, betonplex, trespa, underlayment en spaanplaat en nog veel meer. Ook voor regelwerk, zoals uitstrooklatten 2*5 of balken 5*7 / 5*10 / 5*15, maar ook zwaar balkhout 6*16 / 75* 175 of 200 bent u bij ons aan het juiste adres.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Alles op maat

Met goede specialistische kennis in huis kunnen we aan praktisch al uw wensen voldoen. We hebben inmiddels jarenlange ervaring met het leggen van vloeren, plaatsen van kasten, bekleden van trappen en noem maar op. Bij Kluswijs bent u verzekerd van een prachtig, professioneel resultaat.

Kluspas

Algemene KlusPas informatie

Wij kijken elke dag uit naar je komst in onze bouwmarkt of in onze webshop. Daarom willen wij jou belonen met extra korting als je ons vaker bezoekt. Je spaart 2,5% tegoed op je aankoopbedrag, bij elke aankoop die je doet. Zo spaar je al gauw een mooi bedrag bij elkaar voor bijvoorbeeld die fijne snoeischaar of boormachine die je graag wilt hebben! Sparen is heel eenvoudig: laat je KlusPas scannen bij de kassa bij elke aankoop die je in onze bouwmarkt doet of voer je pasnummer in bij je online bestelling. Zo spaar je ongemerkt jouw cadeau bij elkaar!

De Kluspas regels

 • Je spaart 2,5% tegoed op je aankoopbedrag in de KlusWijs winkel. Producten in de actie tellen ook mee!
 • Cadeaubonnen, verzendkosten in de webshop, brandstoffen, postdiensten, verhuur, arbeidsuren en ‘Vast Laag’ geprijsde producten zijn uitgesloten van sparen.
 • De KlusPas wordt verstrekt in alle KlusWijs winkels of je vraagt hem online aan op kluswijs.nl.
 • Je kunt KlusPas tegoed sparen en verzilveren in alle KlusWijs winkels en online op kluswijs.nl.
 • Sparen kan direct. Verzilveren kan alleen wanneer de KlusPas geregistreerd is.
 • Dit kan online op kluswijs.nl/kluspas. We hebben een aantal basisgegevens nodig om de registratie compleet te maken. Wij verzoeken je om altijd je fysieke pas mee te nemen naar de winkel wanneer je tegoed wilt verzilveren.
 • Er kan onbeperkt gespaard worden. Er zit dus geen limiet aan het spaartermijn en -saldo.
 • Indien de pas gedurende 2 jaar NIET wordt gebruikt, komt het spaarsaldo te vervallen.
 • Bij verlies of diefstal kan het spaarsaldo overgezet worden naar een nieuwe pas. Geef dit aan in de winkel, daar wordt de verloren pas geblokkeerd. Let op! Dit kan alleen indien de verloren pas online geregistreerd is.
 • Het KlusPas tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld, maar kan gebruikt worden voor besteding in de KlusWijs winkel of online in onze webshop.

Elektra

Voor het juist en veilig aansluiten van elektrische voorzieningen of het uitbreiden van uw elektrische installatie zijn een aantal richtlijnen belangrijk.

Bij Kluswijs Asten-Heusden vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van elektra en installatiematerialen. Van draden, kabels en snoeren tot contactdozen en in- en opbouwschakelaars.

IJzerwaren

Op de afdeling ijzerwaren vindt u alles wat te maken heeft met hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.

Tip: draai een keilbout met de moer een klein beetje aan, voordat u deze in het boorgat stopt. De vleugels zetten iets uit en dat voorkomt meedraaien. Na het intikken draait u de moer verder aan, zodat de vleugels volledig uitzetten.

Verf

De mooiste stijl is je eigen stijl. Volg je de trend of volg je je gevoel, doe gewoon allebei! Want interieurtrends komen en gaan, maar je eigen stijl blijft. Met een eigen huisstijl verf of wijzonol, met sikkens of ceta bever. U zegt het maar. Bij Kluswijs Asten-Heusden helpen we u daarmee.

Tip: Schilder eerst de even treden, en pas de oneven treden wanneer de trap droog is. Zo kunt u tussendoor nog van de trap gebruikmaken.

Deuren

Heeft u een klassieke of moderne inrichting, of bent u op zoek naar een deur die past bij een andere interieurstijl? Een deur met glas of juist een dichte deur? Veel woningen zijn standaard voorzien van board deuren, vervang deze eens door een mooie en sta versteld van het effect.

Wij helpen u verder met het maken van de beste keuze.

Tuin en tuinhout

Kluswijs Asten-Heusden heeft een zeer uitgebreid assortiment tuinhout zoals ronde palen, vierkante palen, geschaafd met of zonder diamantkop, geschaafde planken van vuren en grenen en nog veel meer. Alle palen en planken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Zonwering

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Uw oplossing tegen inbraak, geluidoverlast, lichtinval, inkijken, koud en guur weer. Is een rolluik of screen dan iets voor U. Kluswijs Asten-Heusden helpt U hiermee graag op weg!

Handgereedschap

Voor beginners of ervaren klussers. We hebben voor u de juiste machine, waarmee elke klus een ‘makkie’ wordt. Kom langs en laat u informeren door een van onze medewerkers.

Inleiding

Welkom bij Kluswijs DHZ & Bouwmaterialen Asten-Heusden

Sinds 2001 is onze winkel al een begrip in regio Asten / Someren en staan wij klaar om in uw bouw en kluswensen te voorzien. Onze bouwmarkt heeft in de afgelopen jaren de naam opgebouwd een complete bouwmarkt te zijn. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Dat blijkt niet alleen uit het assortiment op verkoopgebied, maar ook uit de service.

Of u nu een professionele bouwer of enthousiaste klusser bent, uw werk wilt u zo goed mogelijk afleveren. Bij ons kunt u nog gewoon één schroefje kopen. Kluswijs Asten-Heusden levert alles wat u nodig heeft om een huis te bouwen of te verbouwen. Alles vanaf de fundering tot aan de nok. Grote partijen van bijvoorbeeld big bag’s, stenen en dakpannen worden thuis bezorgd. Al met al kunnen we stellen dat een klant bij ons op zijn gemak is bij de aankoop van zijn product.

Lees meer over wie wij zijn...